Problemer I Internet Explorer, Outlook Eller Windows?

For å åpne startmenyen, klikk på Windows-knappen nederst i venstre hjørne på skjermen. Du kan også feste programvare til oppgavelinja . Utviklere som lager dataprogrammer, operativsystemer og mobilapper er bare mennesker, og gjør feil som alle andre. Derfor vil det alltid finnes feil, såkaltebugs, i alt av programvare. Utviklere jobber kontinuerlig med å avdekke disse feilene, og publiserer oppdateringer som retter feilene. Microsoft levere regelmessig oppdateringer til Windows 10. Sørg derfor for at nye oppdateringer installeres regelmessig når de kommer.

Hvis bluetooth, enheter, nettverk eller lyden ikke Reparer Brother dll-filer fungerer som den skal, kan du teste Windows Feilsøking. Åpne Start-menyen og skriv inn «Feilsøkingsinnstillinger».

  • Vi har tidligere skrevet en egen artikkel om dette temaet du finner ved å klikke her.
  • Andre programmer krever at du laster ned ny versjon fra nettsiden.
  • Ønsker du ikke å fikse PC-en selv, eller er nervøs for å gjøre noe feil?

PCI Databaseer en nettside som kan brukes for å finne drivere. Hvis Windows Update ikke fikser problet, kan man finne driverene manuelt. Alle laptop produsenter er pålagt å ha drivere på nettsiden sin. Og dersom det er en stasjoner maskin vil driverene være på produsenten av komponentens nettside.

Bli Med I Windows Insider Program

Meldingen din har blitt sendt til PC Vennen og vi tar kontakt Så fort som mulig. Dobbeltklikk på grenen med den enheten du vil oppdatere. Høyreklikk på enheten og velg alternativet «Oppdater driver».

Problemer Med Å Hente Inn Referanser I Word

Årsaken til at installasjonen stanser er som regel at noen av Office-programmene (Word, PowerPoint, Outlook osv.) er åpne. Til slutt sørger vi for at maskinen får ny kjølepasta, og blir renset fri fra støv. Dette sørger for at maskinen ikke blir for varm, som videre gjør den raskere og forlenger levetiden. Hovedgrunnen til at bærbare maskiner slutter å fungere, er enten at harddisk slutter å fungere, eller at den blir for varm. Ved å bytte både harddisk og kjølepasta, samtidig som vi gir maskinen en rens, sørger vi for at maskinen din lever lenge. EasyPC er ett dataverksted i Bergen, som tar imot maskiner fra hele Norge.

Det kan nevnes at Microsoft anbefaler faktisk blokkering av port 445, og oppfordrer i tillegg blokkering av porter 137, 138 og 139. Computerworld er partner med det verdensomspennende mediekonsernet IDG. Har du derimot en ekstra PC tilgjengelig så er det ingenting i veien for å følge veiledningen vår nedenfor, og prøve ut Windows 11 selv.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *